Interesse for Bitcoin Spikes som PayPal, JPMorgan og Kanye West Praise BTC

Google søkte etter „bitcoin“ (BTC) toppet i forrige uke og nådde nesten tre måneders høyder, etter at BTC-relaterte positive nyheter fra PayPal ble støttet av gunstige uttalelser fra bankkjempen JPMorgan og kjendis Kanye West, mens prisen traff en ny årlig høyde .

Interest In Bitcoin Spikes as PayPal, JPMorgan, and Kanye West Praise BTC 102

Imidlertid lette folk etter bitcoin enda mer under den tredje BTC-halveringen i mai og i mars, markert med et stort markedskrasj.

Interest In Bitcoin Spikes as PayPal, JPMorgan, and Kanye West Praise BTC 103

Som rapportert i forrige uke kunngjorde online betalingsgiganten PayPal at den offisielt vil bli med i kryptomarkedene, da den vil tilby amerikanske kontoinnehavere muligheten til å kjøpe, selge og (nesten) holde BTC blant andre kryptoaktiviteter.

I løpet av den siste helgen begynte det å sirkulere rapporter om at USA-baserte investeringsbankgiganten JPMorgan anslår at Bitcoin Billionaire „kunne konkurrere mer intenst med gull som en“ alternativ „valuta de neste årene, gitt at årtusenene over tid vil bli en viktigere komponent av investorers univers. “

Ifølge banken vil „selv en beskjeden trengsel av gull som en“ alternativ „valuta på lengre sikt innebære en dobling eller tredobling av bitcoinprisen herfra.“

I mellomtiden, under den siste Joe Rogan-podcasten med Kanye West, begynte den verdensberømte musikeren å støtte en av sine mange synspunkter, navngitt Bitcoin, og diskuterte en fremtid med alternative valutaer.

Selv om ifølge Meltem Demirors, Chief Strategy Officer hos CoinShares, ikke nyere bullish uttalelser nødvendigvis innebærer ytterligere økt interesse fra tradisjonelle investorer.

„De siste nyhetene om store selskaper som investerer i BTC er nyttige for følelser og PR, men det er ikke noe de fleste tradisjonelle investorer vil tildele mye verdi til,“ sa hun til Bloomberg.

På pikseltid (13:46 UTC) handler BTC til USD 13197 og er opp med 1,4% på en dag og 13% på en uke. Prisen er også opp med 23% på en måned og 39% på et år.